GoPlant – nowe roślinne mięso na rynku
GoPlant to marka najwyższej jakości substytutów mięsa trzeciej generacji. Choć wiele osób zarzuca im oksymoron – nazwali je ‚roślinnym mięsem’, gdyż to określenie najlepiej oddaje ich charakter. Każdy kto ich spróbuje, zachwyca się podobieństwem do ‚oryginału’, niektórzy wręcz nie chcą wierzyć, że to coś innego!
W ofercie aktualnie znajdziecie dwa produkty: ‚Zamiast kurczaka’ i ‚Zamiast wołowiny’ – oba wegańskie, każdy inny, każdy pyszny. Oba produkty są przeznaczone do gotowania rozmaitych dań, w których tradycyjnie używa się mięsa: burgery, spaghetti bolognese, gulasz, tacos, fajitas, pad-thai, stir-fry i wiele, wiele innych. Jedynym ograniczeniem w ich zastosowaniu jest wyobraźnia i umiejętności kulinarne! Wygląd, struktura i smak produktów GoPlant do złudzenia przypomina swoje zwierzęce odpowiedniki. Po zamarynowaniu, usmażeniu lub zgrillowaniu zyskują charakteru i konkretnego smaku.
Produkty Goplant są nie tylko pyszne, ale też etyczne i przyjazne dla środowiska, co ma coraz większe znaczenie dla wielu osób. W piątek 15 maja ruszyła sprzedaż online na Goplant.pl. Roślinne mięso marki znajdziesz też w daniach warszawskich lokali: Edamame, Dos Tacos i No Problem.
Obserwuj Goplant w social mediach:
https://www.facebook.com/Goplant-113208923494230
https://www.instagram.com/goplant.pl/
Najnowsze komentarze